Team coaching med et regenerativt mindset


Teamcoaching med en regenerativ tankegang repræsenterer en helhedsorienteret tilgang til udvikling og samarbejde.

Teamcoaching med en regenerativ tankegang

Teamcoaching med en regenerativ tankegang involverer at fremme et samarbejdende og bæredygtigt teammiljø, der går ud over de umiddelbare mål for at bidrage positivt til enkeltpersoner, teamet og det bredere økosystem.

Teamcoaching med en regenerativ tankegang er en helhedsorienteret tilgang, der går ud over traditionelle metoder. Den fokuserer på udvikling af ikke kun faglige færdigheder, men også en bevidsthed om teamets rolle i det større økosystem og samfund. Ved at etablere fælles formål og værdier forpligter teamet sig til at bidrage positivt til samfundet og miljøet. Bæredygtighed bliver en integreret del af kulturen, og samarbejde samt inklusion styrkes. Teamet opfordres til innovativ tænkning og udforskning af nye tilgange baseret på regenerative principper. Alt i alt skaber denne tilgang et meningsfuldt og dynamisk arbejdsmiljø, der ikke kun forbedrer præstationer, men også bidrager positivt til samfundet.


Regenerativ coaching er en transformative rejse ind i en verden i konstant forandring, hvor vi styrker livskraften og skaber et fundament, der nærer livet.

I denne proces designer vi et livsbekræftende fundament, der harmoniserer med livets og naturens logik. Vi dykker ned i indre bæredygtighed med hjælp af Inner Development Goals, og udforsker de indre og ydre økosystemer gennem en helhjertet kortlægning.

Med 50% af vores sessioner foregående i naturen, bruger vi naturen som vores læringsrum – uanset vejret. Naturen bliver en inspirationskilde og et spejl, der guider os gennem den transformative rejse.

Regenerativ coaching:

  • Team Coaching & Mentoring

  • Climate Change Coaching

  • Regenerative-Leadership Practices

Sådan kan du integrere en regenerativ tilgang i teamcoaching:

Fælles formål og værdier

Etabler et fælles formål og værdier, der stemmer overens med regenerative principper. Fremhæv teamets bidrag til en bæredygtig og positiv indvirkning på organisationen og samfundet.

Samskabelse og samarbejde

Fremme en kultur af samskabelse og samarbejde. Tilskynd teammedlemmer til at arbejde sammen i dynamiske partnerskaber baseret på tillid, respekt og troen på, at kollektiv indsats giver mere betydningsfulde resultater.

Inkluderende beslutningstagning

Inkluder teammedlemmer i beslutningsprocesser. Omfavn forskellige perspektiver og fejr de indbyrdes forbundne relationer i teamet. Skab et rummeligt rum, hvor alles stemme bliver hørt og værdsat.

Kontinuerlig læring, aflæring og tilpasning

Dyrk en tankegang med kontinuerlig læring og tilpasning. Tilskynd teamet til at lære af erfaringer, reflektere over succeser og udfordringer og tilpasse deres tilgange baseret på regenerative principper.

Holistisk teamudvikling

Fremme en følelse af indbyrdes forbundethed og gensidig afhængighed i teamet.

Opbygning af tillid

Prioriter at opbygge tillid i teamet. Tillid er grundlaget for frigørende og nærende relationer, som er afgørende for regenerativ udvikling og evolution.

Modstandsdygtighed og velvære

Fremme modstandskraft og velvære som væsentlige komponenter i teamets succes. Understreg vigtigheden af balance, egenomsorg og gensidig støtte for at opnå bæredygtig præstation.

Modig innovation

Fremme en kultur af modig innovation. Støt teammedlemmer i at turde udfordre konventionelle normer, gå imod strømmen og udforske nye tilgange, der stemmer overens med regenerative principper.

Måling af effekt ud over ydeevne

Gå ud over traditionelle præstationsmålinger og mål teamets indvirkning på en bredere skala, idet du ikke kun tager hensyn til forretningsresultater, men også teammedlemmernes velbefindende og de positive bidrag, der ydes til det større samfund.

Miljøbevidsthed

Integrer en miljøbevidsthed i teamet. Overvej holdets økologiske fodaftryk og udforsk måder at minimere miljøpåvirkningen i den daglige drift.

Ved at væve regenerative principper ind i teamcoaching skaber du et robust, samarbejdende og formålsdrevet team, der ikke kun når sine mål, men også bidrager positivt til dets medlemmers og verden som helhed.

Læs mere om Teamcoaching her.

Aspekter af, hvad teamcoaching med en regenerativ tilgang kan omfatte

  1. Helhedsorienteret Udvikling

    • Teamcoachingen kan fokusere på helhedsorienteret udvikling, hvor teamets medlemmer ikke kun udvikler deres faglige færdigheder, men også dyrker en forståelse for deres samspil og indbyrdes afhængighed.

  2. Fælles Formål og Værdier

    • Skabe og tydeliggøre et fælles formål og værdier for teamet, der afspejler regenerative principper. Dette kan inkludere en forpligtelse til at skabe positiv indvirkning på samfundet og miljøet.

  3. Bæredygtig Kultur

    • Fremme en bæredygtig kultur inden for teamet. Dette kan indebære at inkorporere principper som genbrug, genanvendelse og øget miljøbevidsthed i teamets daglige praksis.

  4. Samarbejde og Inklusion

    • Teamcoachingen kan understøtte og styrke samarbejde og inklusion. Det indebærer at skabe en åben dialog og et miljø, hvor forskellige perspektiver værdsættes og integreres.

  5. Innovativ Tænkning

    • Opfordre teamet til innovativ tænkning, der går ud over traditionelle metoder. Dette kan inkludere at udfordre eksisterende praksisser og eksperimentere med nye tilgange baseret på regenerative principper.

  6. Ansvarlighed og Bemyndigelse

    • Fremme en kultur af ansvarlighed og bemyndigelse, hvor hvert teammedlem føler sig ansvarlig for teamets succes og føler sig bemyndiget til at bidrage aktivt til beslutningsprocesser og innovation.

  7. Måling af Bæredygtig Indvirkning

    • Implementere målinger, der evaluerer teamets bæredygtige indvirkning ud over traditionelle præstationsmål. Dette kan inkludere indikatorer for samfundsansvar, miljøpåvirkning og sociale resultater.

  8. Fokus på Trivsel

    • Indarbejde trivsel som en central del af teamets målsætninger. Dette kan omfatte tiltag, der styrker individuel og kollektiv trivsel, da det er afgørende for et regenerativt og bæredygtigt team.

  9. Udvikling af Bæredygtige Cirkulære Arbejdsmetoder

    • Identificere og implementere arbejdsmetoder, der støtter bæredygtighed og regenerativ udvikling. Dette kan omfatte metoder til at reducere ressourcespild og øge effektiviteten, med udgangspunkt i en cirkulær tilgang.

  10. Kontinuerlig Læring og Tilpasning

    • Opfordre til kontinuerlig læring og tilpasning. Teamet bør være åbent for at lære af erfaringer, justere strategier og tage ved lære af både succeser og udfordringer.

Ved at integrere regenerative principper i teamcoaching kan man skabe et team, der ikke kun trives professionelt, men også er engageret i at skabe en positiv og bæredygtig indvirkning på samfundet.

Forrige
Forrige

Godt Nyt År - en ny begyndelse

Næste
Næste

Bridging the gap