Tag med på Regenerativ Skovtur

Introduktion til regenerativt mindset

Få nye oplevelser i fællesskab med kollegerne og naturen. Vi inddrager elementer fra regenerativ ledelse, fordyber os i regenerative principper og logikker, natur-coaching øvelser og meditation

Jeg tilbyder Regenerative Skovtur, med fokus på indre og ydre bæredygtighed.

Lad os mødes i den smukke natur, med udgangspunkt i stedet. Hele det omkringliggende landskab blev taget i brug på vores vandring med “mindful moments” af nogle få minutters varighed med fokus på at tage en enkelt sans i brug af gangen. Vi stopper ved en smukke sø, ved mosen og det livgivende engområdet, i skoven, ved overdrev og i marken.

Dagen byder på inspiration, fællesskab og tid og rum til selvrefleksion i smuk natur. Vi inddrager elementer fra regenerativ ledelse, natur-coaching øvelser og meditation. Vores overordnede samtaler handler om hvordan vi kan forbedre livet på vores planet og menneskers velvære, fra et regenerativt udgangspunkt.

Vi veksler mellem individuelle naturbaseret øvelser, meditationer, kreative opgaver, fælles fortællinger og tid for dig selv.
Vi er i skoven, laver bål og fordyber os i naturens cyklus, principper, logikker og undersøger vores egen indre og ydre natur.

Vi undersøger den regenerative organisation, som et levende økosystem, hvor trivsel, motivation, empati og arbejdsglæde er centrale pejlemærker.

Bæredygtig arbejdskultur
Hvis du vil skabe en bæredygtig arbejdskultur og lykkes med bæredygtige forandringer i din organisation, bør du prioritere at arbejde med indre bæredygtighed - og den gode nyhed er, at det faktisk ikke behøver være så svært at komme i gang.

Kontakt mig for ledige datoer eller for at høre nærmere. 



coaching
regenerativeskovtur
regenerativtlederskab
regenerativtmindset
Bæredygtigarbejdskultur

From https://beamincconsult.com/

Bæredygtighed og miljø

Bæredygtig produktion og forbrug er et af FN's verdensmål og en del af Agenda 2030 – en aftale om bæredygtig udvikling, som verdens ledere har vedtaget. Som HR kan du være en del af virksomhedens bæredygtighedsarbejde ved at tage højde for disse mål og være med til at afbøde konsekvenserne af brug af energi, emissioner eller anden forurening. En reduceret miljø- og klimapåvirkning, fair forretning og respekt for rettigheder er også en del af bæredygtig forretningsdrift.

Social bæredygtighed

Social bæredygtighed handler ofte om arbejdsmiljø og er derfor et meget vigtigt emne, hvor HR har en afgørende rolle. At skabe bæredygtige forhold for et langt og sikkert arbejdsliv og prioritere sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen gavner hele virksomheden på både kort og lang sigt. Men social bæredygtighed handler også om at være rummelig og sørge for, at alle medarbejdere er glade og føler, at de har mulighed for at udvikle sig.

Finansiel bæredygtighed

Når det kommer til virksomhedens økonomiske bæredygtighed, handler det ofte om at sikre, at vækst ikke hindrer miljømæssige og sociale mål. Økonomiske ressourcer og effektivitet i forretningsmodellen skal fungere med hensyn til andre bæredygtighedsaspekter. Inden for økonomisk bæredygtighed taler vi derfor om en såkaldt grøn vækst eller regenerativ økonomi. Det betyder, at forretningsmodellen fokuserer på at bruge vedvarende ressourcer som genbrug og genanvendelse, vedvarende energi og brændstoffer. Økonomisk bæredygtighed kan også betyde etiske investeringer, også kaldet SRI (bæredygtig ansvarlig investering), såsom fattigdomsbekæmpelse eller bekæmpelse af bestikkelse og korruption.

Forrige
Forrige

Fra Klimasorg til Omsorg, - en snak om håb, modstandskraft og empowerment.

Næste
Næste

Hvad er forskellen mellem bæredygtig og regenerativ tilgang?