Fra Klimasorg til Omsorg, - en snak om håb, modstandskraft og empowerment.

Mini-festival og bogudgivelse d.14. sept


Den 14. sept. til mini-festivalen, REGENERATIVE STEMMER, afholder jeg en samling ved bålet: Fra Klimasorg til Omsorg, - en snak om håb, modstandskraft og empowerment.

Klimaforandringer, krig, ekstrem ulighed, økonomiske omvæltninger og naturens udpinte tilstand, skaber tilsammen en planetarisk nødsituation af overvældende proportioner. Vores egen indre bæredygtighed bliver sat på prøve.

Denne samling inviterer dig til at give plads til klimasorgen. At skabe kontakt til følelser, og at bruge vores kollektive indre ressourcer sammen, støtter os i at opbygge en regenerativ kultur som kan skabe en dybere følelsesmæssig kontakt og hjælpe os med at omdanne vores følelser fra magtesløshed - til handlekraft.♻️

At tilbringe tid i naturen har længe været forbundet med positive indvirkninger på vores mentale og fysiske velbefindende. Naturoplevelser kan sænke kortisolniveauer, blodtryk og puls, samtidig med at hukommelsen, koncentrationsevnen og søvnmønstret øges.

Denne samling vil støtte deltagerne til at dele følelser, se på indre og ydre ressourcer til øget egenomsorg og robusthed og tage meningsfulde handlinger over for udfordringer.

Vi ses ved bålet.





Om Regenerative Stemmer

En minifestival for alle der ønsker at opleve og samskabe nye regenerative måder at være i verden

Dagens program vil dykke ned i regenerativ ledelse, landbrug, finans, storytelling, børn og unge-området, naturterapi, regenerative værdikæder, design og regenerative kommuner. Alle sessioner vil eksperimentere med nye formater for levende, meningsfulde samtaler og aktivt nærvær. Vi vil primært opholde os i naturen og bruge forskellige udendørs "scener" for at understøtte oplevelsen af nærvær og dybde.

Målet for dagen er at samle det regenerative danske felt og åbne dørene for alle, der ønsker at udforske regenerative principper.

Forrige
Forrige

Best practice for regenerative og bæredygtige tech- og design-løsninger

Næste
Næste

Tag med på Regenerativ Skovtur